POSTREKY, CHÉMIA, ŠKODCOVIA

Výrobcovia

Cyper 0,5 EM 250ml náhrada

102987

Nové

skladom

3,19 €

Popis

Cyper proti voškám je postrekový, širokospektrálny, insekticídny prípravok v úprave mikroemulzného vodného koncentrátu proti parazitujúcemu hmyzu (mravcom, švábom, plošticiam, komárom, muchám, kliešťom v oblasti komunálnych služieb. Prípravok je nehorľavý, bez zápachu, neznečisťuje a nezanecháva škvrny na textile tapetách, stenách. Je biologicky odbúrateľný.


Účinná látka:  cypermetrín 0,5g/kg


Rozsah použitia: Domácnosti, kuchyne, pivnice, sklady, prevádzky potravín, šatníky, hotelové zariadenia, v oblasti komunálnych služieb. Príbytky domácich zvierat (klietky, búdy, maštale)-účinkuje proti parazitom a ich zárodkov u psov, mačiek, koní, oviec, zajacov, atď. Nestriekajte na telo zvierat !

 

Návod na použitie: Proti lezúcemu hmyzu postriekajte plochy výskytu a cestičky pohybu. Špáry vystriekajte hlavne pri teplovodných rozvodoch, stupačkách, v okolí WC. Proti lietajúcemu hmnyzu postriekajte náletové plochy. Priestor uzatvorte a o 10-15 min. vyvetrajte. Postrek opakujte po 48 hodinách. Prípravok sa nesmie dostať do priameho styku s potravinami, pitnou vodou, detskými hračkami ! Nestriekajte do akvárií! Čas potrebný na dosiahnutie biocídneho účinku : 2 hod.

Doporučenie výrobcu: Ošetrenie okrasných rastlín proti listovým voškám

Prvá pomoc: V prípade kontaktu s očami  je potrebné ihneď ich umyť s veľkým množstvom vody,  prípadne vyhľadajte lekársku pomoc.

V prípade požitia okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte tento obal alebo označenie.

Skladovanie: Skladujte v pôvodných obaloch, pri teplote 5-30 stupňov celzia oddelene od potravín , nápojov, liekov, krmív, hnojív, dezinfekčných prostriedkov, horľavín. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným svetlom.

Upozornenie: Veľmi jedovatý pre vodné organizmy. Jedovatý pre včely. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nevypúšťajte do kanalizačnej siete.

Zabráňte uvoľneniu do životného prostredia. Môže spôsobiť dlhodobé škodlivé účinky vo vodnej zložke životného prostredia.