Lepidlá a Stavebná Chémia

Výrobcovia

PATTEX One for all HIGH TACK biely 440g

Henkel

99060

Nové

skladom

8,49 €

19,30 € za kg

Popis

Flexibilné univerzálne montážne lepidlo Pattex ONE For All - 440 g extrémne silné Extrémne silný montážne lepidlo na FlexTec polymérovej báze s počiatočnou fixáciou až 350 kg / m2. Má porovnateľné vlastnosti s lepidlom MAMUT Glue. Extrémne rýchle - drží okamžite aj ťažké predmety, použiteľné aj na vlhký podklad.

    vlastnosti: - INSTANT TACK © - Vysoká počiatočná pevnosť 350 kg / m2 - Pre interiér i exteriér - nesteká - Korekcia spoja možná po dobu niekoľkých minút - Vytvrdzuje vzdušnou vlhkosťou - Lepí širokú škálu materiálov - Pre senzitívne povrchy - flexibilná - Pre savé i nesavé povrchy - Po vytvrdnutí pretierateľné a brúsiteľné - Neobsahuje izokyanáty a rozpúšťadlá - Vypĺňa trhliny - Tlmí zvuk aj vibrácie - Použiteľné aj na vlhký podklad - Neprepadá sa Báza: polymér FlexTec ® Farba: biela Hustota: 1,65 g / cm3 Aplikačná teplota: od +5 ° C do +40 ° C Otvorená doba: cca 15 min. Doba tuhnutia: 24 hod. (2 mm) Počiatočná priľnavosť: 35 g / cm2 Konečná pevnosť: až 23,5 kg / cm2 Spotreba: cca 300 g / m2
    Oblasti použitia: Jednozložkové flexibilné univerzálne montážne lepidlo pre interiér aj exteriér s receptúrou FlexTec®. Je určené na lepenie väčšiny savých aj nesavých materiálov, ako sú tehla, keramika, betón, drevovláknité a drevotrieskové dosky, sadrokartón, preglejka, prírodný kameň (hrúbka min. 10 mm), MDF, drevo, kov, tvrdené PVC, polystyrén, sklo, plasty, lakované povrchy, zrkadlá. Ďalej možno použiť na vyplnenie škár v kovových i drevených konštrukciách, ventilácia a klimatizácia, kde nie je vyžadovaný pohyb spoja. Možno ho nanášať aj na vlhké podklady. U prírodného kameňa, plastov a povrchovo upravených materiálov odporúčame vykonať test lepenie. Neodporúčame použitie na PE, PP, PTFE, akrylové sklo, meď, mosadz a mäkčené PVC.