Doplnky stravy

Výrobcovia

NutriMix pre ošipané 1kg

Biofaktory

40502

Nové

skladom

4,19 €

4,19 € za kg

Popis

 Charakteristika: Kompletná prísada biologicky účinných látok do krmiva.

 

 Zloženie: Vitamín A, vitamín D3, vitamín E, vitamín B6, vitamín B12, niacín, cholín, železo, meď, zinok, mangán, kobalt, jód, selén, vápnik, fosfor, sodík, lyzín, treonín.

 

 Dávkovanie: Ošípané od 8 do 20 kg 30 - 60 g na 1 kus a deň 1 - 2 polievkové lyžice. Ošípané od 20 do 100 kg 60 - 120 g na 1 kus a deň 3 - 4 polievkové lyžice. Ošípané na 100 kg 120 g na 1 kus a deň, 4 polievkové lyžice.

 

 Indikácie: kompletná kŕmna prísada Nutrimix je určená pre drobnochovateľov a maloodchovy. Pridáva sa do kŕmnej dávky ošípaných, ktorú tvoria prevažne obilné šroty, kuchynské zvyšky a ďalšie vlastné krmivá.

 

 Zloženie Nutrimix-u a v ňom obsiahnuté biologicky účinné látky, t.j. vitamíny, minerálne látky, lyzín, treonín a kŕmna soľ, umožňujú chovateľom doplniť neplnohodnotnú kŕmnu dávku na potrebnú úroveň. Táto optimalizovaná výživa ošípaných podstatne zvyšuje prírastky hmotnosti, zlepšuje využitie prijatého krmiva, udržuje dobrý zdravotný stav a obmedzuje výskyt porúch pohybového aparátu.

 

 Spôsob použitia: Nutrimix sa podáva zvieratám denne, podľa doporučeného dávkovania rovnomerne zamiešaný do krmiva. Na začiatku odchovu alebo výkrmu používajte nižšiu odporúčanú dávku Nutrimix-u a postupne zvyšujte podľa veku prasiatok na vyššiu odporúčanú dávku Nutrimix-u.


 Poznámka: 1 polievková lyžica obsahuje cca 30 g prípravku.