Čistiace prostriedky

Výrobcovia

Savo proti plesniam 500ml

91420

Nové

skladom

6,39 €

12,78 € za l

Popis

Jednotka na trhu v odstraňovaní plesní, rias a kvasiniek. SAVO Proti plesniam jednoducho, veľmi účinne a s okamžitým viditeľným efektom odstraňuje všetky plesne v domácnosti. Naviac má SAVO proti plesniam dezinfekčný účinok.

 

SAVO Proti plesniam výborne účinkuje proti vegetatívnym formám plesní, kvasiniek, riasam a má dezinfekčný účinok. Je predávaný v mechanickom rozprašovači, ktorý zabezpečuje jednoduchú manipuláciu a uľahčuje likvidáciu plesní i na zle prístupných miestach.


Oblasť použitia:

 

Používa sa na sanáciu plesňových napadnutí dreva, stien, omietok, malieb v interiéroch i exteriéroch. Odstráni plesne zo škár v kúpeľni v okolí vaní a z rámov okien. SAVO Proti plesniam nájde využitie v priestoroch so zvýšenou vlhkosťou a náchylnosťou k vzniku plesní. Napr. v kúpeľniach, práčovniach, kúpeľoch, saunách, bazénoch, v komunálnej hygiene, skladoch potravín.


Aplikácia:

 

Na postihnuté miesta aplikujte neriedené SAVO Proti plesniam priamo postrekom zo vzdialenosti 5 – 10 cm, po 20 minútach ošetrené miesto omyte vodou alebo nechajte zaschnúť. Pred aplikáciou pleseň neodstraňujte! Mohlo by dôjsť k rozptýleniu výtrusov a rozšíreniu plesní na ďalšie miesta. Pri silnom napadnutí postup opakujte. Má bieliace účinky.

 

Orientačná spotreba je min. 50 ml/m2 omietky, muriva alebo dreva.