HNOJIVÁ

Výrobcovia

PLANTELLA BIO Hnojivo Organik Univerzál 25kg

PLANTELLA

105226

Nové

skladom

28,99 €

1,16 € za kg

Popis

 Dlhodobo pôsobiace univerzálne 100% organické hnojivo s overenou vysokou kvalitou a účinnosťou, ktoré zvyšuje úrodnosť pôdy a zvýšiť kvalitu a množstvo úrody.

Výhody:

    67% organických látok a 90% sušiny.
    Zlepšuje štruktúru pôdy a biologickú aktivitu.
    Zaručene menšia spotreba.
    Zvyšuje úrodnosť pôdy.
    Zlepšuje kvalitu a množstvo úrody.
    Vyznačuje sa malou spotrebou.
    Bez intenzívneho zápachu, buriny, chorôb.

Opis:
Úplne organické hnojivo Plantella Organic obsahuje všetky hlavné živiny NPK v organickej forme a je vhodné na prípravu pôdy a hnojenie všetkých druhov rastlín. Vďaka špeciálnemu ošetreniu sa živina uvoľňuje postupne, v súlade s teplotou a potrebami rastlín, čím sa zabezpečí rovnomerná výživa rastlín až 6 mesiacov. Zvyšovaním katiónovej výmennej kapacity pôdy a vďaka vysokému obsahu suchého a organického materiálu zaisťuje zdravý vývoj rastlín, až o 30 % vyššia úroda lepšej kvality. Vďaka špeciálnemu tepelnému ošetreniu je hnojivo bez buriny a chorôb.

Návod na použitie:
Hnojivo používajte na pravidelné počiatočné hnojenie a prípravu pôdy. Hnojte v predpísaných dávkach na jar, keď pôda potrebuje veľa potravy na rast rastlín, a na jeseň, keď je vyčerpaná a potrebuje posilnenie. S organickým hnojivom môžete hnojiť celé vegetačné obdobie od februára do novembra. Organické hnojivo je vo forme mikro peliet, ktoré jednoducho nasypte po povrchu.
Pelety sa odporúča zakopať do zeme, pretože vtedy začne hnojivo účinkovať okamžite, rýchlejšie sa dostane do koreňovej oblasti a znížia sa straty živín.

Dávkovanie:
Kultúra                             Množstvo na 100 m2
tabak, dyňa, melón  10 kg
kivi, vinič, citrusové plody, paradajky, špargľa, repa  12 kg
hruška, jabloň, broskyňa, vinič, jahody, olivy, kukurica  15 kg
zeleninová záhrada, kvetinová záhrada   25 kg