Granulované a pevné hnojivá

Výrobcovia

PLANTELLA BIO NUTRIVIT Paradajky, papriky, uhorky 1kg

PLANTELLA

105188

Nové

skladom

6,99 €

Popis

Plantella Nutrivit na paradajky
Vysoko kvalitné organické hnojivo so zvýšenou hodnotou prispôsobené pestovanie rastlín s plodmi. Pridaný prírodný draslík prispieva k pevnosti plodov a ich plnej chuti.

Výhody:

    Vyvážené zloženie NPK pre rovnomerný vývoj koreňov, zdravý rast a tvorbu pevných plodov.
    Granule sa v oblasti koreňov rýchlo uvoľňujú a rastlinám poskytujú správne množstvo živín, čím sa zníži strata živín (najmä dusíka).
    Pridaný je prirodzený draslík pre pevné plody plnej chuti.

Opis:
Obohacuje štruktúru a činnosť pôdy, zvyšuje podiel organických látok a rovnomerne vyživuje rastliny, čím zaisťuje zdravý rast, vývoj a prírodne vypestované a pevné plody plné chuti a bohaté na vitamíny.
Vďaka tvaru granúl, ktoré sa rozpúšťajú pri kontakte s pôdou a vodou, poskytuje dlhodobú dostupnosť a rýchle uvoľňovanie živín, takže je vhodné ako na počiatočné hnojenie, tak na prihnojovanie rastlín počas obdobia rastu.

Návod na použitie:
Organické hnojivo je vo forme jemných granúl, ktoré jednoducho nasypete po povrchu. Granule sa odporúča zakopať do zeme, pretože vtedy začne hnojivo účinkovať okamžite, rýchlejšie sa dostane do koreňovej oblasti a znížia sa straty živín.
Hnojivo používajte na pravidelné počiatočné hnojenie a prípravu pôdy pri výsadbe paradajok a iných plodových rastlín. Hnojte v predpísaných dávkach na jar, keď pôda potrebuje veľa potravy na začiatok rastu, a na jeseň, keď je vyčerpaná a potrebuje posilnenie.
Kultúra  normálna pôda  ochudobnená pôda
Paradajky   0,7 kg/10 m2  1,1 kg/10 m2
Plodové rastliny (paprika, baklažán, uhorky,
cukety, melóny, dyne, hrach,
bôb, fazuľa, sója, šošovica...)  0,8 kg/10 m2  1,3 kg/10 m2

Balenie:
1 kg