Trávne zmesi

Výrobcovia

Výpredaj!

BARENBRUG Trávna zmes SHADOW&SUN 1kg

BARENBRUG

99614

Nové

skladom

13,99 €

13,99 € za kg

Popis


SHADOW

    Darí sa jej dobre na slnku aj v tieni
    Zabraňuje rastu machu
    Hustý trávnik
    Zmes veľmi vhodná na tienisté plochy
    Pre trávniky, z ktorých sa možno tešiť dlhé roky
    Dobrá odolnosť proti opotrebeniu
    Víťaz ceny za inovácie
    Záhrady a parky

 Zabraňuje rastu machu

Vytvorením hustého trávnika aj v tienistých oblastiach zmes osiva Shadow zabraňuje prieniku machu do týchto oblastí. Takže celý váš trávnik bude tvorený trávou, dokonca aj v tienistých častiach.

Hustý trávnik

Odrody obsiahnuté v zmesi Shadow vytvoria hustý trávnik a zabránia tvorbe holých miest, preto je táto zmes osiva veľmi vhodná na trávniky aj rekreačné plochy.

Zmes veľmi vhodná na tienisté plochy

Ako naznačuje jej názov, zmes Shadow je veľmi vhodná na tienisté plochy. Pri vývoji tejto zmesi sme sa zamerali na výber odrôd, ktoré dobre rastú aj v tienistých oblastiach. Nie bezdôvodne je zmes Shadow ideálnou trávnou zmesou na použitie v tienistých oblastiach. Zmes Shadow možno používať mnoho rokov, pretože vytvára trávniky, z ktorých sa budete tešiť veľmi dlho.

Dobrá odolnosť proti opotrebeniu                                                                                                                                                                                                    Okrem odrôd dobre znášajúcich tieň, zmes Shadow obsahuje aj odrody s dobrou odolnosťou proti opotrebeniu, čo ju robí veľmi vhodnou pre rekreačné plochy. Deti sa budú môcť do sýtosti hrať aj na tienistých častiach trávnika zo zmesi Shadow.

Víťaz ceny za inovácie Zmes Shadow obsahuje odrodu Barcampsia.

Pri jej predstavení táto odroda získala cenu za inovácie za kombináciu vysokej znášanlivosti tieňa, rastu skoro na jar, rýchleho klíčenia a za to, že veľmi dobre znáša tuhé zimy.

Zloženie

Druh

30% Deschampsia cespitosa

20% Poa pratensis

20% Festuca rubra commutata

10% Festuca rubra trichophylla

20% Festuca trachyphylla

Špecifikácie

Výsev/100 m²: 2,5 – 3 kg

Výška kosenia: od 15 mm