Tieniace siete

Výrobcovia

Tieniaca sieť Mediumtex 1,8x50m 90%

97527

Nové

skladom

112,49 €

2,25 € za m

Popis

Tieniaca sieť na plot, balkón a terasu: Mediumtex

Tieniaca sieť MEDIUMTEX je vyrobená z kvalitného materiálu HDPE (polyetylén), ktorý obsahuje stabilizátor. Vaša sieť ostane dlhú dobú krásnej zelenej farby. Zelená farba spôsobí, že tieniaca tkanina perfektne splýva so životným prostredím okolo Vás. Naša tieniaca sieť je tkaná, pevná a odolná proti rôznym poveternostným vplyvom, takže s našou sieťou dostanete tiež garantovanú kvalitu a dlhú životnosť.

Hustota: 160 g/m2
Tienivosť: 90 %.

Výhody tieniacej siete MEDIUMTEX:

Jednoduché zabezpečenie tienenia na záhrade, balkóne alebo terase.
Chráni pred slnkom a tým pomáha ku kontrole množstva slnečného svetla, a zníženiu teploty v
zatienenej oblasti.
Chráni Vaše súkromie pred zvedavými pohľadmi.

Inštalácia tieniacej siete MEDIUMTEX: 

Tieniace siete MEDIUMTEX je možné jednoducho nainštalovať pomocou viazacej pásky BRIDFIX.

Parametre tieniacej siete MEDIUMTEX:

Vyrobené z: HDPE
Obsahuje UV stabilizátor
Hmotnosť: 160g/m2
Tienenie siete: 90%
K dispozícii v zelenej farbe
Balenie nezahŕňa upevňovacie elementy

Viac informácií o tieniacej sieti:

Tieniaca tkanina sa používa do záhrady, na terasu, na balkón a tiež na lešenie. Tieniaca sieť Vám vytvorí pocit súkromia, zabraňuje prenikať vetru a slnečnému žiareniu. Tianiaca sieť má spevnené bočné hrany a oká, aby sa Vám sieť montovala ľahšie. Tieniacu sieť upevníte na Váš už postavený plot pomocou spôn, drôtu alebo plastových sťahovacích pások (nájdete v našej ďalšej ponuke). Táto sieť je najlepšia tianiaca sieť na trhu.

Tieniace siete TEX sa stali moderným hitom dnešných okrasných záhrad. Tieniaca sieť urobí nevýrazný, no zároveň príjemný prechod medzi Vašou záhradou a ostatným okolím. Jej zelená farba krásne splýva s prírodou, vďaka čomu je vaše súkromie moderne chránené a nepúta pozornosť zvyšku sveta. S vaším súkromím sú zároveň chránený aj Vaši domáci miláčikovia. Vďaka svojej vysokej tienivosti a hustote, sieť sa tiež používa aj ako vetrolam. Sieť je dodávaná v rolkách.