Krmivá

Výrobcovia

Royal canin mini adult 8kg

Royal Canin

99479

Nové

skladom

56,59 €

7,07 € za kg

Popis

Royal Canin Mini Adult pre dospelých psov menších rás (1 - 10 kg) od 10 mesiacov až do 8 rokov. Krmivo veľmi dobre pôsobí na kožu a srsť, pomáha udržovať ideálnu váhu a redukuje tvorbu zubného kameňa.

Zuby malých psov rastú tesnejšie vedľa seba ako zuby veľkých psov. Zvyšky potravy niekedy zostávajú na zuboch, čo vedie k tvorbe zubného povlaku, ktorý potom vedie k tvorbe zubného kameňa. Malí psi majú slabšiu spodnú čeľusť a v prípade paradentózy dochádza k jej silnému poškodeniu.

Niektorí psi malých rás zle reagujú na častejšiu výmenu krmiva.To má za následok citlivé trávenie a psi niekedy trpia hnačkami alebo plynatosťou. Aby sa týmto problémom predišlo, je potrebné psa kŕmiť dobre stráviteľným krmivom s obsahom vybraných zložiek.

Malí psi majú niekedy citlivú kožu, čo je z časti reakcia imunitného systému na alergény a peľ prítomné okolo nás. Práve pri takýchto problémoch by mala byť koža posilnená látkami obsiahnutými v krmive. Vďaka krmivu Royal Canin Mini Adult dochádza k posilneniu prirodzenej bariérnej funkcie kože.

Royal Canin Mini Adult je zostavené tak, aby spĺňalo potreby dospelých psov malých plemien (1 - 10 kg) od 10 mesiacov:

*Prevencia zubného kameňa: trifosfát sodný viaže vápnik obsiahnutý v slinách, takže sa z neho nemôže tvoriť zubný kameň.
*Ochrana kože a srsti: vitamíny a aminokyseliny zlepšujú bariérovú funkciu kože a zamedzujú prenikaniu baktérií. Vitamín A, biotín, rybí tuk, kyselina linolová a zinok pomáhajú udržiavať lesklú srsť a redukujú tvorbu šupín.
*Veľmi dobrá znášanlivosť: starostlivo vybrané živiny a prírodné arómy sú veľmi dobre tolerované. Špeciálna veľkosť, forma a štruktúra granúl uľahčujú príjem potravy aj u výberavých psov.
*Pomáha udržiavať ideálnu váhu: L-carnitin mobilizuje telesné tukové rezervy a pôsobí proti ukladaniu tuku v tele, tým pomáha udržiavať ideálnu váhu.