Farby na betón

Výrobcovia

Ekokryl V 2062 lesk 0530 zelená stredná 0,6L

Chemolak

92851

Nové

farba disperzná akrylátová lesklá

Viac detailov

skladom

7,70 €

-25%

10,27 €

12,83 € za l

Popis

Popis:
Univerzálna vodouriediteľná farba EKOKRYL - lesk je zmes pigmentov a plnidiel vo vodnej disperzii akrylátových kopolymérov s prísadou aditív. V porovnaní s konvenčnými rozpúšťadlovými nátermi má celý rad predností, neobsahuje organické rozpúšťadlá, má nepatraný zápach a preto práca s ňou je nenáročná a bezpečná. Je vhodná pre aplikácie v exteriéroch a interiéroch, pri prácach typu "urob si sám" a taktiež pre priemyselné použitie

 

Použitie:
Ekokryl - lesk je vhodný na vonkajšie i vnútorné nátery dreva, drevovláknitých a drevotrieskových dosiek, lepenky, papiera, minerálnych podkladov (omietky, betón, kameň a pod.). Farbu je možné použiť i na nátery kovových materiálov, ktoré musia byť vopred natreté vhodným základným antikoróznym náterom (napr. V 2053 alebo Syntetika základná alebo Syntetika Extra základná). Nie je vhodný na úpravu gletovaného betónu a betónu upravovaného oceľovým hladidlom. Nátery majú dlhodobo dobrú pružnosť a ani po viacerých rokoch nestrácajú lesklý vzhľad.

Nepoužívať na nátery prichádzajúce do styku s potravinami, krmivami, pitnou vodou, na natieranie detského nábytku a hračiek.

 

Riedidlo: Voda

 

Výdatnosť: 6-8 m2/l (závisí od typu podkladu, hrúbky naneseného filmu a spôsobu aplikácie)